Color Coatings

Coaten is de innovatie in de automotive branche. De coating van synthetisch rubber combineert de voordelen van car wrapping met die van autolak. En dus te mengen in echt iedere kleur en altijd verwijderbaar!

Kleur

Het kiezen van een kleur is best lastig. Op internet is heel veel te vinden, maar nog niet overtuigd dan spuiten wij een kleursample zodat u weet wat u krijgt. Het is ook aan te raden om bij dealerbedrijven in de kleurwand te kijken. De kleuren hebben een naam en code en die kunnen wij op basis daarvan mengen.

Proces

De coating is in eerste instantie vloeibaar en wordt in 6 lagen gespoten. Door verhitting in de spuitcabine smelten de lagen tot een geheel. Daarna wordt de gekozen kleur aangebracht middels het normale spuitproces.  Vervolgens wordt de auto afgewerkt met 2 lagen high gloss of matte finish. De high gloss is altijd na te bewerken middels schuren en polijsten zoals normale autolak. 

Verwijderen

De coating is te allen tijde verwijderbaar zonder gereedschap en zonder het toepassen van hitte. Uw voertuig wordt met de grootste zorg en door de beste professionals behandeld. Na verwijdering komt de originele autolak als nieuw te voorschijn. Heel fijn voor de restwaarde van de auto!